Home | Actueel | Geslaagd winnaars diner

Geslaagd winnaars diner

Geslaagd winnaars diner

Woensdagavond 27 mei vond het winnaars diner van Jos Nijholt en Alina Sieders plaats in locatie de Hoekstee. Beide collega’s hebben meegedaan aan de prijsvraag omtrent het gewaagde doel. Uit de inzendingen van Jos en Alina is het uiteindelijke gewaagde doel ontstaan, namelijk: “ZGIJV: In 2020 de eerste keus omdat het voelt als thuis!”.

Winnende inzending

Begin februari ontvingen Jos en Alina tijdens de bijeenkomsten in het kader van Zorgen voor Zorg een waardecheque voor een diner (met partner) in de Hoekstee verzorgd door topchefs Peter Rietveld (manager Ondersteunende Diensten) en Edwin Bevers (teammanager Hoteldiensten en Services). De chefs startten afgelopen woensdag al vroeg in de keuken met de voorbereidingen van het zes gangen diner.

 

                                            MENU

                                                                                                        Champagne met een amuse

                                                                                                                             ***

                                                             Carpaccio van rund met rucola, pijnboompitten, oude kaas en pestodressing

                                                                                                                             ***

                                                                                Gebonden tomatensoep met room en groene kruiden

                                                                                                                             ***

                                                                           Pasta met tomatensaus en een keuze uit varkenshaas of zalm

                                                                                                                             ***

                                                                                                  Grand dessert van vele lekkernijen

                                                                                                                             ***

                                                                                                              Koffie met een likeurtje

 

Na ontvangst

Na ontvangst van de gasten onder het genot van een glas champagne en een amuse, doken de chefs al gauw weer de keuken in. De gasten werden door Reint Bergman en Anouk Mandemaker (afdeling Communicatie) voorzien van een lekker glaasje wijn of fris, waarna het volgende gerecht werd opgediend. Gezamenlijk werd er van ieder gerecht en de onderlinge gezelligheid genoten. Na afloop van het diner ontvingen beide stellen nog een attentie afkomstig van de slijterij.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2017Website doorMotivo