Home | Behandelcentrum

Behandelcentrum

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft in Zwolle een behandelcentrum dat beschikt over deskundige professionals. Deze professionals hebben bij uitstek kennis van de ouder wordende mens en de gezondheidsklachten die hiermee gepaard kunnen gaan. Het behandelcentrum in Zwolle biedt een breed pakket aan functies waaronder observatie, consultatie, diagnostiek, behandeling en begeleiding, informatie en advies.

De disciplines

U kunt voor de volgende disciplines bij het behandelcentrum terecht:

Wie behandelen wij?

Het behandelcentrum behandelt ouderen die in één van onze verpleeg- of verzorgingshuizen wonen en ouderen die revalideren en tijdelijk bij ons verblijven. De logopedist, ergotherapeut, fysiotherapeut en specialist ouderengeneeskunde behandelen naast ouderen binnen onze zorginstelling, ook ouderen die thuis wonen en een behandeling nodig hebben.

Verschillende behandelvormen

Zoals hierboven vermeld richt het behandelcentrum in Zwolle zich op verschillende vormen van behandeling. Er wordt onderscheid gemaakt in:

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken. Neem dan contact op met ons behandelcentrum via telefoonnummer 038 – 457 432 1. Wij staan u graag te woord.

Wie zijn wij

Maak kennis met onze medewerkers.

Alle medewerkers

Contact

Behandelcentrum
Tel: 038-4574 321
E-mail: lefsec@zgijv.nl


 

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2017Website doorMotivo