Home | Aanbod | Zorgwoningen
Terug naar Aanbod

Zorgwoningen

Aangeboden bij:

Zelfstandig blijven wonen, maar toch een beroep kunnen doen op de zorg en diensten van een zorgcentra? Dat kan! Dichtbij de locaties van het Zonnehuis en in de wijk Assendorp kunt u in de complexen Sans Soucis, Weteringstaete, het Hoge Huis en Achter de Hoven zelfstandig blijven wonen. In een gezellige ongedwongen sfeer kunt u andere bewoners ontmoeten en gebruik maken van diverse faciliteiten van de zorgcentra zoals de winkel of de kapper.

Servicepunt Zorgwoningen

U schrijft zich in bij het Servicepunt Zorgwoningen waar u ook terecht kunt voor al uw vragen. Het Servicepunt Zorgwoningen is een samenwerkingsverband tussen de woningcorporaties uit Zwolle, Kampen en IJsselmuiden en de zorgaanbieders IJsselheem en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Toewijzing van een zorgwoning

De woningen van het Servicepunt Zorgwoningen worden via De Woningzoeker aangeboden. Om voor een zorgwoning in aanmerking te komen is een inschrijving bij de woningzoeker noodzakelijk. U kan daarna zelf op vrij te komen woningen reageren. De toewijzingen van de woningen gaan naar urgentie. Naast een indicatie voor zorg thuis is een indicatie voor een zorgwoning van belang. Deze indicatie geeft de urgentie aan en bepaalt mede wie voorrang heeft.

Meer weten?

Heeft u vragen, neemt u gerust contact op met onze consulenten. Zij helpen u graag verder!

Esther Brinkman

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Esther, onze zorgconsulent.

Neem contact op
met Esther

Vragen

Alle veelgestelde vragen
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo