Home | Aanbod | Volledig pakket thuis
Terug naar Aanbod

Volledig pakket thuis

In de woonzorgzones (een straal van één kilometer om onze locaties) is het mogelijk om met een indicatie voor zorg met verblijf, thuis te blijven wonen en toch de hulp te krijgen die u nodig hebt. Deze hulp noemen we het Volledig Pakket Thuis (VPT). Binnen dit pakket kunt u dag en nacht een beroep doen op de medewerkers van de thuiszorg. U combineert daarmee de voordelen van het zelfstandig wonen met de complete zorg van een zorglocatie.

Wat houdt het VPT in?

Het pakket omvat 24-uurs verzorging en verpleging, gewoon bij u thuis. Daarnaast verzorgen wij de was, houden uw appartement netjes en laten de maaltijden bezorgen. U kunt ook gebruik maken van het restaurant en alle diensten van onze locatie in uw buurt.

Wat kost het?

U blijft in uw eigen huis wonen, dus de woonlasten betaalt u zelf. De verzorging, verpleging, maaltijden en schoonmaak komen vrijwel geheel voor rekening van de Wet langdurige zorg (Wlz). Cliënten betalen de lage eigen bijdrage die afhankelijk is van het inkomen, leeftijd en de gezinssituatie. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Centraal administratie kantoor. Hier is ook een rekenmodule te vinden die een indicatie geeft van de hoogte van de eigen bijdrage.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het Volledig Pakket Thuis of onze thuiszorg, neemt u gerust contact op met één van onze consulenten. Zij helpen u graag!

Willie van Dooren

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Willie, onze zorgconsulent.

Neem contact op
met Willie

Vragen

Alle veelgestelde vragen
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo