Home | Aanbod | Restaurant en café
Terug naar Aanbod

Restaurant en café

In de restaurants van het Zonnehuis en de Esdoorn kunt u elkaar in een gezellige sfeer ontmoeten voor een kopje koffie, thee, het nuttigen van een lunch of warme maaltijd.

Onder de Esdoorn, de Esdoorn

Restaurant Onder de Esdoorn is dagelijks tussen 07:30 - 19:00 uur geopend. In een gezellige sfeer en ambiance kunnen cliënten elkaar ontmoeten en koffie, thee, maaltijden en/of een hapje en drankje nuttigen.

Grand café, het Zonnehuis

In het Grand Café van het Zonnehuis kunnen cliënten en gasten de gehele dag tegen betaling verschillende gerechten verkrijgen, van een gebakje tot lunchgerechten, soepen en salades. Het menu van het Grand Café vindt u op onze menukaart. Een kopje koffie of thee is altijd gratis! Tussen 11:30 - 13:30 uur kunt u bij het buffet kiezen uit warme maaltijden en snacks, maar ook diverse soorten brood en beleg en een saladebar staan voor u gereed. Later op de dag, tussen 17:00 - 18:30 uur, zijn de warme maaltijden opnieuw te verkrijgen.

Onze horecamedewerkers kunnen u tevens helpen met het verzorgen van verjaardagen, partijtjes en recepties. We denken hierin graag met u mee!

Esther Brinkman

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Esther, onze zorgconsulent.

Neem contact op
met Esther

Vragen

Alle veelgestelde vragen
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo