Home | Actueel | Nieuw sociaal platform: SamenZwolle.nl

Nieuw sociaal platform: SamenZwolle.nl

Nieuw sociaal platform: SamenZwolle.nl

Zwolle is een actieve en sociale stad. Dit is op 19 mei bekrachtigd met de lancering van het online platform SamenZwolle. Een initiatief van een groot aantal Zwolse maatschappelijke organisaties, waaronder Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Het doel? Zwolle nóg krachtiger en socialer maken.

Overzicht

Op SamenZwolle kunnen verenigingen, stichtingen, initiatieven en maatschappelijke organisaties activiteiten, vrijwilligersvacatures en hulp- en klusvragen online zetten en breed onder de aandacht brengen in Zwolle. Hierdoor ontstaat één compleet overzicht, waarbij gezocht kan worden door middel van slimme filters om te zien wat Zwollenaren met én voor elkaar kunnen doen. Zwollenaren die zich willen inzetten, nieuwe mensen willen ontmoeten of hun hobby weer willen oppakken, kunnen op SamenZwolle precies vinden wat er in onze mooie stad, hun buurt en rondom bepaalde interesses wordt georganiseerd of waar ze zich in kunnen zetten.

Hulp en vrijwilligers

Iedereen die hulp nodig heeft of zelf een activiteit organiseert kan dit gratis en eenvoudig op SamenZwolle plaatsen. Achter de schermen werken verschillende Zwolse organisaties en Zwollenaren samen om zoveel mogelijk Zwollenaren te bereiken en snel goede hulp en vrijwilligers te vinden. De komende periode wordt gebruikt om het platform te vullen met organisaties, activiteiten, hulpvragen en vacatures. In september wordt het platform met een campagne breed gepromoot in de hele stad, zodat vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht.

Help mee!

Helpt u ook mee om vraag en aanbod bij elkaar te brengen? Meld u dan aan! Het aanmaken van een organisatiepagina kan via http://samenzwolle.nl/organisatie-registreren. Daarna kunnen activiteiten en hulpvragen online worden gezet. Zwollenaren kunnen ook hulpvragen en activiteiten online zetten na het aanmaken van een privé-account via https://samenzwolle.nl/registreren.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo