Home | Actueel | Aftrap zelfstandige teams

Aftrap zelfstandige teams

Aftrap zelfstandige teams

In maart vond er voor de medewerkers van de Weteringbuurt en Havenbuurt uit het Zonnehuis een centrale aftrap van de zelfstandige teams plaats. Deze aftrap werd gecombineerd met een teambuilding voor beide buurten bij partycentrum de Vijverhoeve in Zwolle. De aftrap werd door Jan Eefsting (bestuurder Zonnehuisgroep IJssel-Vecht) gestart met een toelichting over de zelfstandige teams, waarna hij het teamkompas uitdeelde aan de aandachtsvelders van ieder team.

Veranderspel

Vervolgens werd het veranderspel, waarbij medewerkers aan elkaar aangeven welke houding- of gedragspunten zij zouden kunnen veranderen, gespeeld. Uit dit spel bleek dat een ieder een andere houding aanneemt, een andere rol speelt binnen het team of geheel anders met een situatie omgaat. De medewerkers van beide buurten werden hierdoor bewust van hun rol en aanpak binnen het zelfstandige team.

Moodboard

Na afloop van het veranderspel werd er in groepen op een canvas schilderij een moodboard gemaakt. Op deze moodboards gaven de teams aan hoe het team er op dat moment voor stond en waar men belang aan hecht. Werk je vanuit je hart, met passie voor cliënten? Of gaat het om een goede opbouw van zaken en structuur binnen het team? De samenwerking binnen de teams  resulteerde in heel diverse, vrolijke moodboards met ieder een eigen verhaal. De aftrap werd afgesloten met een heerlijk warm buffet, verzorgd door partycentrum de Vijverhoeve!


Terug naar laatste nieuws

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo