Home | Actueel | Opbrengst Strong Sister Run

Opbrengst Strong Sister Run

Opbrengst Strong Sister Run

In de april editie van magazine Jo! spraken we over het team van zorglocatie de Hoekstee dat meedeed aan de Strong Sister Run. Op zaterdag 3 september 2016 heeft het team van 20 vrouwelijke collega’s van de Hoekstee onder begeleiding van collega-coach Stephan Horsman een totale opbrengst opgehaald van ruim
€ 6.000,-!

Hardlopen voor bewoners

Het zorgteam liep tijdens de Strong Sister Run mee voor de bewoners van de Hoekstee. Met de opbrengst zullen zij de aankleding van de gang en binnentuin van de Hoekstee laten voldoen aan de wensen van de bewoners. Er zijn al vele leuke ideeën zoals: camouflage van uitgangen en onopvallend afgesloten ramen en deuren, zichtbare en begrijpelijke bestemmingen aan het eind van de gang of een hoek, plekken om spullen uit te stallen waar bewoners prettige herinneringen aan hebben, een ruimte in het loopcircuit waar bewoners kunnen gaan zitten om te rusten en het aanbrengen van daglichtsimulaties in twee donkere huiskamers.

De medewerkers willen zowel binnen als in de tuin een huiselijke omgeving creëren. In de gang en binnentuin zal er aandacht worden besteed aan het prikkelen van verschillende zintuigen. Door het belevingsgerichte loopcircuit hebben de bewoners van de Hoekstee controle over hun eigen leefomgeving.


Terug naar laatste nieuws

De Hoekstee

Hessel Mulertstraat 20
7731 CL Ommen
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo