Home | Actueel | Bewegen is gezond!

Bewegen is gezond!

Bewegen is gezond!

De wekelijkse seniorensport bij CKV Sparta in Stadshagen in Zwolle is een gezamenlijk project van Sportservice Zwolle in samenwerking met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. De seniorensport vindt plaats onder professionele begeleiding, met een op maat gemaakt aanbod. Ongeacht de conditie, beperking of aandoening kan er gesport worden. Daarnaast willen de partijen vooral een omgeving creëren, waarin er veel aandacht is voor de sociale contacten tussen de senioren. Sport brengt mensen bij elkaar en zorgt voor onderlinge verbinding!

Burgemeester en wethouders op bezoek

Donderdagochtend 27 oktober kwamen de burgemeester en wethouders een kijkje nemen bij de wekelijkse seniorensport. Na een kopje koffie en wat gezellige praatjes gingen alle aanwezigen het veld op voor de sportactiviteiten. Uiteraard deden de burgemeester en wethouders ook mee. Samen met de aanwezigen werd er onder andere getennist, gevoetbald en gegolft! Ook konden de deelnemers, onder begeleiding, een parcours afleggen om te bekijken hoe het met de balans was gesteld. Voor de minder mobiele deelnemers werden binnen bewegingsspellen gehouden.

Enthousiast

De aanwezigen zijn enthousiast over de wekelijkse sportactiviteiten. Ze vinden het prettig om een keer een activiteit op een andere locatie te hebben. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan er even bijgepraat worden, ze ontmoeten andere mensen én zijn ondertussen ook nog met sport en beweging bezig!

Komt u ook?

Komt u ook iedere donderdag gezellig sporten onder professionele begeleiding, met een op maat gemaakt aanbod? Door middel van een strippenkaart kunt u zelf bepalen wanneer u deelneemt. De strippenkaart kost € 45,- voor 15 strippen en kunt u kopen bij CKV Sparta aan de Nijenhuislaan 2 te Zwolle. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met Sportservice Zwolle via 038-423 66 86. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo