Home | Actueel | Uw mening is belangrijk!

Uw mening is belangrijk!

Uw mening is belangrijk!

ZorgkaartNederland is de grootste, onafhankelijke waarderingssite voor de zorg en levert door het aanbieden van informatie over de zorg in combinatie met waarderingen een belangrijke bijdrage aan transparantie in de gezondheidszorg. Inmiddels beschikt ZorgkaartNederland over ruim 230.000 waarderingen.

Geef uw mening!

U kunt op ZorgkaartNederland uw mening over onze organisatie delen en ons beoordelen met een rapportcijfer. Uw ervaring met onze zorg is voor ons belangrijk! Met uw waardering op ZorgkaartNederland helpt u mee om de kwaliteit van de zorg in Nederland in kaart te brengen. Bovendien geeft u ons meer inzicht in onze prestaties en zo kunnen wij onze zorg beter afstemmen op uw wensen en behoeften. Uw waardering helpt daarnaast ook anderen in hun zoektocht naar de zorg die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie.

Waardering

U kunt uw waardering uitbrengen door, samen met uw familie of mantelzorger, de website van ZorgkaartNederland te bezoeken. Vervolgens klikt u op de knop waarderen en kiest u de locatie waar u woonachtig bent. Wanneer u het vragenformulier heeft afgerond kiest u voor ‘Verstuur uw waardering’ en wordt u waardering geplaatst.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo