Home | Actueel | Prachtige bestickering van de Havenbuurt

Prachtige bestickering van de Havenbuurt

Prachtige bestickering van de Havenbuurt

De bewoners van de Havenbuurt in het Zonnehuis genieten al volop van de bestickering van Fotonostalgie. Het was al langere tijd een wens van de Havenbuurt om een pleintje te maken met behulp van bestickering. Nu is het gerealiseerd en de bewoners vinden het prachtig!

Stickers

De bestickering is geplaatst door Fotonostalgie. Zij bestickeren wanden, ramen, vloeren en deuren. Zo ontstaan er mooie voordeuren, wanden met weilanden, ouderwetse vloerkleden of een plein. En dat allemaal met stickers!

Wandelen

De Peperbus, De Luttekestraat, dat zijn herkenbare plaatjes voor de bewoners van de Havenbuurt. Als ze wat onrustig zijn, wordt er even over het plein gewandeld. Er is dan genoeg te vertellen! Een bijkomend voordeel is dat de inkijk in de huiskamer ook meteen weg is. De multifunctionele ruimte is nu een gezellige ruimte geworden, waar in alle rust een activiteit gedaan kan worden. De bewoners blijven nu ook rustig zitten, want ze worden niet meer afgeleid.

Koeien

De Visser- en de Schipperstraat hebben de slaapkamerdeuren laten bestickeren. Ze hebben nu ook "ramen" met uitkijk op een binnenplaats en op een weiland met koeien. Dat is toch veel mooier dan zo'n saaie deur. De bewoners vinden het prachtig, ook de families reageren heel positief.

 

Op vrijdag 6 januari om 16.00 uur wordt het plein officieel geopend!

 


Terug naar laatste nieuws

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo