Home | Actueel | Een wens is uitgekomen...

Een wens is uitgekomen...

Een wens is uitgekomen...

Eind 2016 mochten de bewoners een wens in de wensboom doen of de familie mocht een wens voor de bewoner doen. Op zaterdagavond 7 januari kwam de wens van één van onze bewoners uit. De bewoner mocht naar een concert van André Rieu. Dit uitje werd mede mogelijk gemaakt door de bijdrage die wij vanuit het project Waardigheid en Trots hebben ontvangen.
 

Een kort verslag van deze prachtige avond, geschreven door de collega's die mee zijn geweest:

Samen op pad

Wij, Hedwig, Bea en Andrea, (verzorging en begeleiding) zijn samen met drie bewoners van de Weteringbuurt naar Andre Rieu geweest. Het organiseren van deze gezellige avond kostte wat tijd, maar is dankzij de hulp van collega’s gelukt. Om half vier vertrokken we vanaf het Zonnehuis. De rit richting Amsterdam was erg ontspannen en leuk. De bewoners genoten van het uitzicht en de autorit.

Na een uurtje rijden kwamen we aan bij de van de Valk in Almere. Hier hebben we heerlijk uitgebreid gedineerd. De dames en heer keken hun ogen uit in het restaurant. Ze kozen zelf een gerecht uit. Met een beetje hulp lukte ze dit nog prima. Ze genoten zichtbaar van de één-op-één aandacht en het heerlijke eten!

Genieten

Rond 18.30 uur zijn we richting Amsterdam gereden, waar we dicht bij de Ziggo Dome konden parkeren. Arm in arm liepen we laatste stukje en samen stapten we de enorme grote Ziggo Dome binnen. We konden plaats nemen op de eerste tribune en hadden een heel mooi zicht op André Rieu. Tijdens het concert hebben we nog heerlijk genoten van een drankje. De bewoners gaven aan dat ze een top avond hebben gehad. Daar was iedereen het mee eens.

Het was een fantastische en waardevolle avond zo met elkaar!

 

 


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo