Home | Actueel | Speciaal voor u: Magazine Jo!

Speciaal voor u: Magazine Jo!

Speciaal voor u: Magazine Jo!

De nieuwste editie van ons magazine Jo! is uit. Het is alweer de vierde editie en ook deze editie staat weer vol met mooie verhalen, foto’s en interviews.

Mooie verhalen

Zo staat er een interview over het project PhilaZon in het Zonnehuis, waarbij cliëntmedewerkers van Philadelphia ondersteuning bieden. Ook de studenten van stichting JOW! komen aan het woord; zij ondersteunen in de huiskamers van de Riethorst. Vrijwilligers zijn voor ons van onschatbare waarde. Twee vrijwilligers vertellen over hun werk als vrijwilliger. Op de locatiepagina’s vindt u bijzonderheden van al onze locaties en natuurlijk staan er nog veel meer mooie verhalen en nieuwtjes in deze editie.

Neem gratis mee!

U kunt het magazine gratis afhalen op één van onze locaties. Daarnaast wordt het magazine verspreid op diverse plekken in Zwolle en Ommen. En wilt u een exemplaar thuis ontvangen? Dat kan ook! Stuurt u een mail met uw adresgegevens naar communicatie@zgijv.nl of belt u naar ons Servicepunt op 038-4 574 574. Natuurlijk kunt het magazine ook alvast online lezen.

 

 

Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo