Home | Actueel | Het Zonnehuis zoekt nieuwe vrienden

Het Zonnehuis zoekt nieuwe vrienden

Het Zonnehuis zoekt nieuwe vrienden

Om een bijdrage te blijven leveren aan het welzijn van onze bewoners, is de stichting Vrienden van het Zonnehuis opzoek naar nieuwe vrienden.

Activiteiten

De Vrienden van het Zonnehuis leveren op hun eigen manier een bijzondere bijdrage aan het welzijn van de bewoners van het Zonnehuis. Zo organiseren zij activiteiten die, middels sponsoring of deelname, geld opleveren voor de zorglocatie en dienen zij aanvragen in, op basis van subsidieregelingen, om aanspraak te maken op financiële middelen. Met dit geld realiseert de stichting activiteiten en middelen die ten goede komen aan het welzijn van de bewoners in het Zonnehuis. Enkele resultaten hiervan zijn de Braintrainers, de opzet van een Spel-o-theek en de aanpassing van de binnenwandelplaats. Prachtige initiatieven waar onze bewoners veel aan hebben.

Nieuwe vrienden

De huidige bestuursleden van de stichting Vrienden van het Zonnehuis, vinden het tijd om hun stokje over te dragen. Daarom zoeken zij nieuwe vrienden die de bewoners van het Zonnehuis een warm hart toe dragen en daarom een bijdrage willen leveren aan hun welzijn. Hierbij is het beschikken over affiniteit met fondsenwerving en een groot netwerk in Zwolle natuurlijk erg handig.

Word jij ook vriend?

Spreken de activiteiten van de Vrienden van het Zonnehuis u aan en wilt u ook een bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoner? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albert Ploeger door te bellen naar 088 - 028 4300 of door te mailen naar albertploeger@davo.nl.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo