Home | Actueel | 10 januari: GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag

10 januari: GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag

10 januari: GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag

Op donderdag 10 januari 2019 is de GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag van 08:45 uur tot 12:30 uur in Stadshagen op Sportpark de Verbinding. Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse (gratis) workshops, zoals o.a. een basis fittest, valpreventie en verschillende sport- en beweegactiviteiten. Ook is er een leefstijlcoach aanwezig om vragen omtrent voeding en (gezonde) leefstijl te beantwoorden. Onder het genot van warme drank en vers gebakken ‘kniepertjes’ kunnen bezoekers volop informatie krijgen over gezondheid, vitaliteit, bewegen en sociale ontmoetingsmogelijkheden in de wijk.

Gratis deelname
Iedereen van 55 jaar en ouder die geïnteresseerd is in vitaal ouder worden kan gratis deelnemen. Het vindt plaats in de kantine en verwarmde tennishal van tennisvereniging TC’91. Inschrijven of aanmelden is niet nodig, er kan gewoon op de dag zelf binnengelopen worden in de kantine van tennisvereniging TC’91, Oude Wetering 43.

Ontmoeten en bewegen in de wijk
De GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag is de officiële aftrap voor diverse activiteiten voor 55-plussers in de wijk om wekelijks in een sportieve omgeving samen te komen, sociale contacten op te doen en op elk gewenst niveau te bewegen onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Organisatie
De GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag en de activiteiten in de wijk worden georganiseerd door fysiotherapeuten van Het Zonnehuis en Gezondheidshuis, studenten Deltion College, Flow Lifestyle Coaching, WijZ, TC’91, CKV Sparta en SportService Zwolle. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de bijdrage vanuit het gemeentelijk wijkbudget ‘Premie op Actie’! Park & Bistro de Stadshoeve zorgt in samenwerking met Frion voor iets lekkers bij de koffie.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo