Home | Actueel | GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag goed bezocht

GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag goed bezocht

GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag goed bezocht

Op donderdag 10 januari 2019 was de GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag in Stadshagen op Sportpark de Verbinding. Bezoekers konden deelnemen aan diverse (gratis) workshops, zoals o.a. een basis fittest, valpreventie en verschillende sport- en beweegactiviteiten. Ook was er een leefstijlcoach aanwezig om vragen omtrent voeding en (gezonde) leefstijl te beantwoorden. Onder het genot van warme drank en vers gebakken ‘kniepertjes’ konden bezoekers volop informatie krijgen over gezondheid, vitaliteit, bewegen en sociale ontmoetingsmogelijkheden in de wijk.

Ontmoeten en bewegen in de wijk
De GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag was de officiële aftrap voor diverse activiteiten voor 55-plussers in de wijk om wekelijks in een sportieve omgeving samen te komen, sociale contacten op te doen en op elk gewenst niveau te bewegen onder begeleiding van een gediplomeerde trainer.

Organisatie
De GoldenSports Vitaal Ouder Worden Dag en de activiteiten in de wijk worden georganiseerd door fysiotherapeuten van Het Zonnehuis en Gezondheidshuis, studenten Deltion College, Flow Lifestyle Coaching, WijZ, TC’91, CKV Sparta en SportService Zwolle. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de bijdrage vanuit het gemeentelijk wijkbudget ‘Premie op Actie’! Park & Bistro de Stadshoeve zorgde in samenwerking met Frion voor iets lekkers bij de koffie.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo