Home | Actueel | Gratis Vrijwilligersfestijn Zwolle 7 september!

Gratis Vrijwilligersfestijn Zwolle 7 september!

Gratis Vrijwilligersfestijn Zwolle 7 september!

Vrijwilligersfeest als waardering voor jou/u als vrijwilliger!

Dit jaar hebben meerdere organisaties (WijZ, Sportservice Zwolle, SamenZwolle en ZwolleDOET!) weer iets heel gaafs bedacht om jou/u als vrijwilliger van de stad Zwolle, te waarderen. Deze keer niet aan het einde van het jaar, maar op een moment waarop de zon (hopen we) nog schijnt en je lekker buiten kunt zijn. Als echte VIP's vullen we een onderdeel op het Stadsfestival in! Er is een officieel gedeelte van 12.30 - 14.00 uur is en daarna is er gedurende het Stadsfestival een vrij gedeelte. Aanmelden is verplicht klik op: AANMELDEN

Programma:

12.30 - 14.00 uur | Het officiële gedeelte in het Academiehuis (de grote kerk)
Tussen 12.30 - 14.00 uur trappen we af met het officiële gedeelte in het Academiehuis. Laat je (en jouw vrijwilligers), al genietend van een heerlijke high-tea, vermaken door de muzikale intermezzo's van o.a. Bertolf en Tangerine. En dat niet alleen! Natuurlijk hebben we ook weer een vrijwilligersprijs. Tijdens dit moment maken we daar de winnaars van bekend!

14.00 - 22.45 uur | Genieten van het festival
Na 14.00 uur vangt het vrije gedeelte aan. Je kunt gaan genieten van bijvoorbeeld Tim Knol, Postmen, toneelgroep Oostpool en/of Wende. Laat je verrassen door alle muziek- en theaterproducties die er te vinden zijn op het Stadsfestival.

Vanaf 14.00 uur | Theaterproducties bezoeken
Niet alleen kun je op het hoofdpodium genieten van al het moois wat er te zien en te horen is. Ook krijgen jouw vrijwilligers een kaartje voor die dag om een theaterproductie in Odeon of in De Spiegel te bezoeken. Tijdens het officiële gedeelte worden deze kaarten uitgedeeld.

Locatie
Academiehuis, Grote Markt 18, Zwolle

Datum
zaterdag 7 september 2019

Tijdstip
12.30 - 23.45 uur


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo