Home | Actueel | Mooi rapport inspectiebezoek ZGIJV en de Esdoorn

Mooi rapport inspectiebezoek ZGIJV en de Esdoorn

Mooi rapport inspectiebezoek ZGIJV en de Esdoorn

Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme in je werk!

De inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft op 3 april 2019 een gesprek gevoerd met de raad van bestuur en de raad van toezicht van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Aansluitend bracht de inspectie een onaangekondigd bezoek aan de Esdoorn. De conclusie van het bezoek is dat de Esdoorn (grotendeels) voldoet aan de getoetste normen. De inspectie geeft in het rapport aan dat er voldoende vertrouwen is in de wijze waarop Zonnehuisgroep IJssel-Vecht stuurt op de kwaliteit en veiligheid van zorg en concludeert dat er geen vervolgtoezicht nodig is. In de bijlage vind je de volledige rapportage.

Marco van Alderwegen (interim bestuurder): “Wat een mooi rapport! Ons motto ‘waar je er als mens toe doet’ is door de inspectie gezien en ervaren. Dit is een prachtig en welverdiend resultaat voor de teams van de Esdoorn en ik wil jullie daar van harte mee feliciteren. Hier kunnen jullie heel trots op zijn.”

Nynke Leyrik en Esther Veurink, teamcoördinatoren de Esdoorn: “Alle getoetste onderdelen zijn beoordeeld met licht- of donkergroen. Wat een enorme prestatie! Weer 1 om trots op te zijn. Wij willen alle medewerkers en vrijwilligers van de Esdoorn bedanken voor al hun inzet en enthousiasme in het werk. Jullie maken de Esdoorn uniek, met de beste zorg voor de bewoners.”


Terug naar laatste nieuws

De Esdoorn

Esdoornstraat 7
8021 WB Zwolle
038 - 457 4141
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo