Home | Actueel | Gratis workshop 'omgaan met dementie en NAH'

Gratis workshop 'omgaan met dementie en NAH'

Gratis workshop 'omgaan met dementie en NAH'

Op maandag 30 maart kunt u kosteloos deelnemen aan de workshop 'omgaan met de dementie en NAH', georganiseerd door ZwolleDoet. De bijeenkomst is speciaal voor vrijwilligers.

Inhoud

Dementie en NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) zorgen voor veranderingen in gedrag, handelen en communicatie. Wat doe je als de manier van omgaan met elkaar -die vroeger vanzelfsprekend en prettig was- niet meer werkt?

Wat is een effectieve manier om echt contact te maken en houden met iemand met dementie of NAH? Hoe voorkom je dat de persoon zich onzeker voelt? Hoe maak je zoveel mogelijk gebruik van de vaardigheden die de persoon nog heeft?

Tijdens deze workshop gaan we concreet met deze vragen aan de slag. De deelnemers krijgen handvatten voor het omgaan met dementie en NAH. De workshop is interactief, naast het overdragen van kennis zal de workshop zich vooral richten op het zelf ervaren en praktisch aan de slag gaan.

Workshopleider
De workshop wordt gegeven door Annemarie Bolder. Annemarie Bolder is oprichter van Ergoworld en werkzaam als trainer en ergotherapeut. Ze is gespecialiseerd in het werken met mensen met dementie en heeft daarnaast veel ervaring met het behandelen van cliënten met NAH.

Voor wie is de workshop?
De workshop is voor vrijwilligers.

Wanneer en waar is de workshop?
Datum: Maandagmiddag 30 maart 2020
Tijd: 13.00 tot 15.00 uur. (inloop vanaf 12.45 uur)
Locatie: De Drijber, Burgemeester Drijbersingel 11 in Zwolle.

Aanmelden en meer informatie: https://www.zwolledoet.nl/agenda/181/30-03-2020-workshop-omgaan-met-dementie-nah


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo