Home | Actueel | Nationaal Ouderenfonds schenkt bewoners Esdoorn bootreis

Nationaal Ouderenfonds schenkt bewoners Esdoorn bootreis

Nationaal Ouderenfonds schenkt bewoners Esdoorn bootreis

Stichting Vrienden van de Esdoorn ontving op woensdag 4 februari 2015 uit handen van dhr. G. Vrieling, provinciaal ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds, een waardecheque t.w.v. € 1.064,- ten behoeve van een bootreis voor de bewoners van de Esdoorn.

Nationaal Ouderenfonds

De wekelijkse themamaaltijd voor de bewoners van de Esdoorn werd feestelijk geopend door Margreet Bouwhuis, manager zorglocatie de Esdoorn. Stichting Vrienden van de Esdoorn heeft, in samenwerking met de activiteitencommissie van de Esdoorn, door het houden van een kerst- en rommelmarkt op 13 december jl. een geld bedrag ingezameld. Dit bedrag is door het Premieplan van het Nationaal Ouderenfonds verdubbeld. Het Premieplan heeft als doel lokale (vrijwilligers)organisaties en zorginstellingen aan te moedigen zelf fondsen te werven voor een eigen, concreet project, gericht op het welzijn van ouderen. Binnen dit plan geldt als spelregel: het verdubbelen van een eigen geldinzamelingsactie, met een maximum van € 2.000,-.

Het Nationaal Ouderenfonds is het enige geldwervende fonds in Nederland dat geld inzamelt voor projecten die uitsluitend ten goede komen aan kwetsbare ouderen. Het Ouderenfonds richt zich hierbij onder andere op het bevorderen van een gezonde oude dag. De bewoners van de Esdoorn zullen op dinsdag 25 augustus 2015 een prachtige bootreis maken. De normale leefomgeving van de bewoners wordt op deze dag voor even ingeruild voor een geheel andere, speciale omgeving. Vrijwilligers en medewerkers van de Esdoorn zullen gedurende de boottocht zorgen voor voldoende begeleiding.


Terug naar laatste nieuws

De Esdoorn

Esdoornstraat 7
8021 WB Zwolle
038 - 457 4141
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo