Home | Actueel | Feestelijke open dag in de Esdoorn

Feestelijke open dag in de Esdoorn

Feestelijke open dag in de Esdoorn

Op zaterdag 21 maart opende zorglocatie de Esdoorn haar deuren. Tussen 11.00 – 15.00 uur namen vele bezoekers een kijkje in het dagelijkse leven van onze bewoners. Naast het bezoeken van de informatiemarkt bestond er de mogelijkheid een rondleiding door het gebouw te volgen. In restaurant ‘Onder de Esdoorn’ werden bezoekers muzikaal ontvangen door SILK songs en kon men genieten van een heerlijke kop koffie, thee en lekkernij of een warme kop erwtensoep.

Bezoek aan de wijk

Het regenachtige weer weerhield het team bestaande uit zorgmedewerkers uit de thuiszorg en intramurale zorg er niet van de wijk te verkennen. Gewapend met een flinke glimlach en een lekker gebakje zijn vele wijkbewoners voorzien van informatie over alle mogelijkheden in en rondom de Esdoorn. Ook winkeliers in de omgeving van de Esdoorn zijn verrast door lekker gebak. “Ik hang gelijk jullie flyer voor het raam”, aldus een winkelier.

Meer informatie

Was u niet in de gelegenheid de open dag te bezoeken maar wilt u graag meer informatie? Kijkt u dan eens op www.zgijv.nl/de-esdoorn of neem contact op met onze consulenten via het telefoonnummer 038 – 457 4574 of via onze contactpagina.


Terug naar laatste nieuws

De Esdoorn

Esdoornstraat 7
8021 WB Zwolle
038 - 457 4141
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo