Home | Actueel | Nieuw gebouw dagbesteding "Aan de Vecht" klaar

Nieuw gebouw dagbesteding "Aan de Vecht" klaar

Nieuw gebouw dagbesteding "Aan de Vecht" klaar

Na de afronding van eerste fase van de verbouwing van de Hoekstee is nu ook de tweede fase klaar. Deze fase bestond uit het creëren van een speciale ruimte voor de dagbesteding onder de naam dagbesteding "Aan de Vecht". Vanaf 29 juni wordt de nieuwe ruimte officieel in gebruik genomen. De eerste cliënten hebben zich reeds aangemeld. 

Begin vorig jaar werd de verbouw van zorglocatie de Hoekstee zelf opgeleverd. De Hoekstee, onderdeel van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, is een kleinschalig woonzorgcentrum (verpleeghuis) gelegen in Ommen dat zorg biedt aan cliënten met dementie, met een passend zorgzwaartepakket. Een woonzorgcentrum waarop veel Ommenaren en mensen uit de omgeving een beroep doen. De Hoekstee is een levensfase-bestendige locatie in alle kwaliteitsfacetten van zorgverlening en medische behandeling. 

Tijdens de verbouwing

Tijdens de verbouwing werd er voor deze tijdelijke periode dagbesteding aangeboden in locatie De Brug. Eind deze maand wordt de nieuwe ruimte, direct gelegen aan zorglocatie de Hoekstee, voor dagbesteding in gebruik genomen. Wilt u meer informatie over het programma van de dagbesteding en de mogelijkheden om hier gebruik van te maken, neemt u dan gerust contact op met onze consulenten. U kunt hen per telefoon bereiken op 038 457 4574 of via het contactformulier. Op een later te bepalen tijdstip zal er een feestelijke opening plaatsvinden waarop we iedereen uitnodigen om dagbesteding "Aan de Vecht" te komen bewonderen.


Terug naar laatste nieuws

De Hoekstee

Hessel Mulertstraat 20
7731 CL Ommen
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo