Home | Actueel | Bekend met de Plaza van het Zonnehuis?

Bekend met de Plaza van het Zonnehuis?

Bekend met de Plaza van het Zonnehuis?

Heeft u familie wonen in het Zonnehuis? Dan is het wellicht leuk om samen te genieten van een hapje of drankje op de Plaza: dé centrale ontmoetingsplek voor cliënten, familieleden, medewerkers, vrijwilligers en zelfs ouderen uit de buurt (met buitenterras!).

Over de Plaza

“Met zo’n 150 zitplekken is het daar dagelijks een ‘gezellige drukte’”, aldus Edwin Bevers, teammanager Hoteldiensten. Er wordt echt geprobeerd om de buitenwereld en het stadsgevoel naar binnen te halen. Er is een restaurant waar het mogelijk is om te genieten van een kopje koffie, lunch, snacks of een heerlijk diner. Tevens zijn er in De Plaza een grand café, een kapper, een schoonheidssalon en een kleine supermarkt te vinden. “Als familie op bezoek komt, dan kunnen ze samen met de bewoners op het terras genieten van een kopje koffie of een snack terwijl de kinderen in de speelhoek spelen. Daarnaast is er elke week wel wat te beleven. Soms komen er muzikanten met accordeon of gitaar, een volgende keer is er een modeshow of staan er kraampjes.” Het horecateam van het Zonnehuis bestaat uit koks en vrijwilligers en draagt zorg voor het café, de keuken en het restaurant.

Openingstijden

Van ‘s morgens 7.00 uur tot ‘s avonds 21.00 uur is er personele ondersteuning. “De hele dag door staan de medewerkers in de keuken paraat. De vrijwilligers hebben ruimschoots de tijd voor een praatje of om even de krant voor te lezen.” Iedereen is van harte welkom in de Plaza van het Zonnehuis!


Terug naar laatste nieuws

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo