Home | Actueel | Officiële opening dagbesteding "Aan de Vecht"

Officiële opening dagbesteding "Aan de Vecht"

Officiële opening dagbesteding "Aan de Vecht"

Na de afronding van de eerste fase van de verbouwing in de Hoekstee, is nu ook de tweede fase voltooid. Deze fase bestond uit het creëren van een speciale ruimte voor de dagbesteding onder de naam dagbesteding "Aan de Vecht". De nieuwe dagbestedingsruimte is sinds 29 juni jl. in gebruik genomen en zal op donderdag 17 september officieel worden geopend.

Verbouwing in de Hoekstee

Begin vorig jaar werd de eerste fase van de verbouwing van zorglocatie de Hoekstee opgeleverd. De Hoekstee, onderdeel van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, is een kleinschalig woonzorgcentrum (verpleeghuis) gelegen in Ommen en biedt zorg aan cliënten met dementie, met een passend zorgzwaartepakket. Een woonzorgcentrum waarop veel Ommenaren en mensen uit de omgeving een beroep doen.

Tijdens de tweede fase van de verbouwing werd de dagbesteding tijdelijk aangeboden in locatie De Brug. Vanaf 29 juni jl. hebben medewerkers en cliënten van de Hoekstee de nieuwe dagbestedingsruimte, direct gelegen aan zorglocatie de Hoekstee, in gebruik genomen.

Officiële opening

Graag nodigen wij u uit om op donderdag 17 september 2015 van 18.00 - 19.00 uur de nieuwe dagbestedingsruimte aan de Hessel Mulertstraat 20 te komen bewonderen. Tijdens deze opening proosten wij graag samen met u op de officiële start van dagbesteding "Aan de Vecht" in de Hoekstee en bieden wij u tevens een rondleiding door onze nieuwe dagbestedingslocatie aan!

Wilt u meer informatie over het programma van de dagbesteding en de mogelijkheden om hier gebruik van te maken? Neemt u dan gerust contact op met onze consulenten. U kunt hen telefonisch bereiken per 038 457 4574 of via ons contactformulier.


Terug naar laatste nieuws

De Hoekstee

Hessel Mulertstraat 20
7731 CL Ommen
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo