Home | Actueel | Dagbesteding Aan de Vecht officieel geopend

Dagbesteding Aan de Vecht officieel geopend

Dagbesteding Aan de Vecht officieel geopend

Na afronding van de eerste fase van de verbouwing in de Hoekstee, is nu ook de tweede fase voltooid. Deze fase bestond uit het creëren van een speciale ruimte voor de dagbesteding onder de naam: dagbesteding Aan de Vecht. De nieuwe dagbestedingsruimte is sinds 29 juni jl. in gebruik genomen en werd op donderdag 17 september officieel geopend.

Programma opening

Het eerste deel van de officiële opening (16.00 – 18.00 uur) was voor genodigden. Gedurende het tweede deel (18.00 – 19.00 uur) konden ook geïnteresseerden de nieuwe dagbestedingsruimte bekijken. Tijdens het eerste gedeelte hield de heer Eefsting, bestuurder Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, een toespraak voor alle aanwezigen. Hierna opende mevrouw Bakker, cliënt van dagbesteding Aan de Vecht, samen met de heer Eefsting de dagbestedingsruimte door middel van het doorknippen van een lint. Hierdoor werd de doorgang naar de dagbestedingsruimte vrij en kon een ieder, onder het genot van een hapje en drankje, de dagbestedingsruimte bezichtigen.

Vele gasten overhandigden een presentje aan dagbesteding Aan de Vecht. Zo zijn er mooie bossen bloemen en cadeau pakketten ontvangen, waarvoor hartelijk dank! Samenwerkingspartner de Imminkhoeve overhandigde ter ere van de opening een cheque voor alle cliënten van de Hoekstee voor een dagje uit op de Imminkhoeve. Tijdens deze dag zullen onze cliënten genieten van een volledig verzorgde lunch, snoezelen in het droomhuis en kan er gebruik worden gemaakt van de elektrische rolstoelfietsen. Een mooi vooruitzicht waar wij erg dankbaar voor zijn!

Meer informatie

Was u niet in de gelegenheid de officiële opening te bezoeken maar wilt u graag meer informatie over de dagbesteding? Bekijk onze informatie over de dagbesteding of neem contact op met onze consulenten.


Terug naar laatste nieuws

De Hoekstee

Hessel Mulertstraat 20
7731 CL Ommen
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo