Home | Actueel | Maaltijd aan huis door Van Smaak

Maaltijd aan huis door Van Smaak

Maaltijd aan huis door Van Smaak

Van Smaak bereidt en bezorgt sinds 1970 heerlijke, verse en voedzame maaltijden aan particulieren en cliënten van zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is sinds kort een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Van Smaak voor het leveren van warme maaltijden. ZGIJV biedt Van Smaak hiervoor een ruimte in de keuken van zorglocatie de Esdoorn, om vanaf daar haar thuiszorg cliënten en inwoners van Zwolle te kunnen voorzien van een (warme) maaltijd aan huis.

Seizoensgebonden menu’s

Gevarieerd eten is niet alleen lekker, het is ook gezond! Daarom stellen de koks van Van Smaak elk seizoen een nieuw menu samen. Op de menukaart kan men een keuze maken in een variatie aan gerechten: verschillende soorten groenten, vlees, vis, pasta’s of een Hollandse maaltijd. De maaltijden van Van Smaak kunnen aangepast worden aan dieetwensen of wensen gericht op een vegetarische of biologische maaltijd.

Service wanneer u wilt

Als klant van Van Smaakt kunt u wekelijks uw keuze aangeven op de samengestelde menukaart. U kunt hierbij kiezen voor een warme maaltijd aan huis, maar ook koelverse of diepvriesmaaltijden zijn mogelijk. U hoeft de maaltijden niet dagelijks af te nemen, maar kunt ook een keuze maken voor een aantal dagen per week of een kortere periode. U sluit bij Van Smaak geen abonnement af en zit daardoor nergens aan vast. Geen gesleep meer met zwarte tassen of een zoektocht in de supermarkt? Van Smaak biedt u tevens een boodschappenservice aan huis.

Proeverij

Begin oktober hebben bewoners van thuiszorglocaties Weteringstaete, Sans Soucis en het Hoge Huis en wijkbewoners rondom het Zonnehuis kunnen proeven van het heerlijke aanbod van Van Smaak. Op maandag 2 november organiseert Zonnehuisgroep IJssel-Vecht in samenwerking met Van Smaak opnieuw een proeverij. Deze proeverij zal om 12.00 uur starten in de recreatiezaal van zorglocatie de Molenhof (Assendorperdijk 132 te Zwolle). Bent u geïnteresseerd en wilt u graag kosteloos eens een maaltijd proeven? Meld u dan aan bij Ingrid Dijkslag, coördinator Horeca, via 038 – 457 4574.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo