Home | Actueel | Zonnehuisgroep IJssel-Vecht trekt de wijk in

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht trekt de wijk in

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht trekt de wijk in

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met verschillende vormen van dementie en belemmeringen in lichamelijk, psychisch of sociaal functioneren. Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Dit doen wij door het bieden van zorg, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon. Wij bieden onze zorg vanuit vijf zorglocaties, waarvan vier in Zwolle en één in Ommen, met elk een eigen gezicht.

Regisseur in Stadshagen en Assendorp

Naast hoogwaardige zorg op onze locaties bieden wij tevens uitstekende thuiszorg rondom onze locaties in Zwolle. Onze thuiszorg biedt persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Met ingang van 2016 is Zonnehuisgroep IJssel-Vecht regisseur van de thuiszorg in de wijken Stadshagen en Assendorp. Naast de kwaliteit van zorg die wij bieden kunt u rekenen op onze wijkverpleegkundige die zich, naast de huisarts, als spil in de wijk zal manifesteren.

Onze wijkverpleegkundige staat dichtbij de cliënt en heeft de sociale kaart goed in beeld. Zo geeft zij zelf een indicatie af, evalueert zij deze met de cliënt en stelt zij de indicatie zo nodig bij. Op deze manier kunnen eventuele problemen gesignaleerd worden en kan de cliënt indien nodig worden doorverwezen naar een specialist of therapeut. Ook deze kennis hebben we zelf in huis, aangezien we beschikken over een uitgebreid behandelcentrum met deskundige professionals in de rol van fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons zorgaanbod? Neemt u dan contact op met onze consulenten, zij staan u graag te woord!


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo