Home | Actueel | Op vakantie met Imminkzorg!

Op vakantie met Imminkzorg!

Op vakantie met Imminkzorg!

Wilt u graag op vakantie, maar heeft u extra zorg en aandacht nodig? Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en Carinova bieden samen met Imminkhoeve specialistische zorg op maat. Zo kunt u onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie!

Uw verblijf is onze zorg

Voor een heerlijk weekendje weg of een weekje vakantie in het prachtige Vechtdal bent u bij Landhuis Imminkhoeve aan het juiste adres. U verblijft in een luxe, smaakvolle accommodatie welke volledig is aangepast. De accommodatie heeft hoog-laag bedden, zeer ruime kamers met zorgsysteem en twee grote glazen liften die uitkijken op de lounge. Ook zijn aanvullende hulpmiddelen te huur.

Imminkzorg

En heeft u tijdens uw vakantie verzorging of verpleging nodig? Wij bieden u specialistische zorg op maat. Denk bijvoorbeeld aan het toedienen van medicatie, het aanbrengen van schoon verband of het verwisselen van een katheterzak. Wij bieden u de persoonlijke zorg die u nodig heeft, zodat u onbezorgd van uw vakantie kunt genieten! Mevrouw de Jong is 80 jaar en heeft al twee keer gebruik gemaakt van Imminkzorg, lees haar verhaal in ons magazine Jo!

Contact

Heeft u vragen over de zorg tijdens uw vakantie of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met één van onze consulenten. U kunt ze bereiken op telefoonnummer 038-4574428 of stuur een mail naar consulenten@zgijv.nl.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo