Home | Actueel | Kerstwensenactie

Kerstwensenactie

Kerstwensenactie

Op dinsdag 8 december 2015 organiseerde de kerstcommissie van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht een sfeervolle en druk bezochte kerstmarkt voor medewerkers en vrijwilligers bij de Hanos in Zwolle. In totaal hebben ruim 1000 medewerkers en vrijwilligers de kerstmarkt bezocht en de ontvangen waardebon ingeleverd.

Wenskaart

Maar dat betekende nog niet het einde voor de kerstactiviteiten! Kerst draait om gezelligheid, samen zijn, maar ook iets voor een ander over hebben. Vorig jaar is er gestart met een wenskaarten actie, waarbij medewerkers, vrijwilligers, cliënten en bezoekers een wens voor zichzelf of een ander in konden leveren. Deze actie hebben we ook dit jaar weer doorgezet! Op al onze locaties kon men een wens invullen op de wenskaart en ophangen in de wensboom.

 

Uitgevoerde wensen

We hebben dan ook veel hartverwarmende, inspirerende en creatieve wensen ontvangen. In totaal zijn er 104 zogenoemde wenskaarten ingediend met prachtige wensen. Wensen ten behoeve van een ander. Wensen van collega's, vrijwilligers, cliënten of familieleden. De afgelopen periode zijn al een aantal wensen in vervulling gegaan. Zo is er vlak na de actie een kerstkaart verzonden naar een cliënt die erg van kaarten houdt, is er een kerstpakket afgeleverd bij een vrijwilligster en zijn er bloemen afgeleverd voor medewerkers, vrijwilligers en de huiskamer in de Esdoorn. Zo is ook mevrouw Riphagen, op aanvraag van haar man, met collega's Cobie Morrenhof en Jennie van Ommen gaan winkelen bij Tuinland. Samen winkelen, snuffelen en koffie drinken met wat lekkers. Mevrouw Riphagen vond het een erg geslaagde dag en heeft er van genoten!

Maar... we zijn nog niet klaar! Ook de komende periode zal de kerstcommissie zich inzetten om nog een aantal leuke wensen in vervulling te laten gaan! Zo heeft de commissie voor een aantal locaties leuke optredens in petto en zullen er nog wensen worden vervuld in het restaurant van de Esdoorn, op zorgafdelingen en wellicht nog meer! We houden u op de hoogte.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo