Home | Actueel | Medewerkers lopen mee tijdens Strong Sister Run

Medewerkers lopen mee tijdens Strong Sister Run

Medewerkers lopen mee tijdens Strong Sister Run

De Strong Sister Run is de eerste en enige obstakel hardloopwedstrijd alleen voor vrouwen waarbij men een parcours van zeven kilometer met 22 hindernissen en verkwikkende modderbaden aflegt. De Strong Sister Run vindt op 3 september 2016 in Hellendoorn plaats en een team van 20 vrouwelijke collega’s van locatie de Hoekstee zal onder begeleiding van collega-coach Stephan Horsman aan deze hardloopwedstrijd meedoen.

Hardlopen voor cliënten

Het hardloopteam bestaande uit medewerkers van de Hoekstee zal tijdens de Strong Sister Run lopen voor de cliënten van de Hoekstee. Het hardloopteam is voorafgaand aan de Strong Sister Run druk doende via diverse acties sponsorgeld op te halen om vervolgens met de totale opbrengst de aankleding van de gang en binnentuin in de Hoekstee te kunnen laten voldoen aan de wensen van de cliënten. Het team heeft hiervoor een toezegging dat het Nationale Ouderenfonds de totale opbrengst tot maximaal € 2000,- zal verdubbelen!

Ook u kunt helpen!

Medewerkers en cliënten van de Hoekstee zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om spaarvarkentjes te knutselen. Deze spaarvarkentjes zullen de komende periode op alle locaties van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht geplaatst worden, zodat een ieder die het team wil sponsoren hiertoe de mogelijkheid heeft. Ook is het mogelijk om een donatie te storten op rekeningnummer NL53 INGB 0687 1134 07 ten name van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht onder vermelding van StrongSisterRun. Uiteraard hoopt het hardloopteam op veel donaties en steun en wellicht tot ziens tijdens de hardloopwedstrijd op 3 september!


Terug naar laatste nieuws

De Hoekstee

Hessel Mulertstraat 20
7731 CL Ommen
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo