Home | Actueel | Kennismaking eerstelijns fysiotherapeuten

Kennismaking eerstelijns fysiotherapeuten

Kennismaking eerstelijns fysiotherapeuten

Onlangs hebben de bewoners van de zorgcomplexen Sans Soucis en Weteringstaete, welke naast het Zonnehuis zijn gelegen, kennis gemaakt met onze eerstelijns fysiotherapeuten. De bewoners werden ontvangen met een kopje koffie of thee, maar daarna moesten ze toch aan de slag!

Hindernisparcours

In de lounge van Sans Soucis stond een hindernisparcours voor de bewoners klaar. Met of zonder hulpmiddel kon het looppatroon beoordeeld worden. Veel bewoners vonden dit nog best lastig! RSR, de leverancier van hulpmiddelen, was ook aanwezig om te controleren of de rollators op de juiste hoogte waren afgesteld en of de remmen het nog goed deden. Kleine reparaties werden direct uitgevoerd. En dat was prettig, van één bewoner hing de remkabel zelfs los naast de rollator!

Behandelingen

De bewoners werden geïnformeerd over de behandelingen van zowel de fysiotherapeut als van de ergotherapeut en de logopedist. Ook informatie over fysiofitness ontbrak niet, want juist voor ouderen is het belangrijk dat ze fit blijven en de spierkracht en conditie op peil houden!

Kennismaken?

Wilt u ook kennismaken met ons behandelcentrum? U kunt het behandelcentrum bereiken op 038 - 457 4321, onze medewerkers helpen u graag verder!


Terug naar laatste nieuws

Thuiszorg

Nijenhuislaan 175
8043 WB Zwolle
038 - 457 4433
wijkverpleegkundige@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo