Home | Actueel | Feestelijke open dag Zonnehuis en Molenhof

Feestelijke open dag Zonnehuis en Molenhof

Feestelijke open dag Zonnehuis en Molenhof

Op zaterdag 19 maart openden zorglocaties het Zonnehuis en de Molenhof hun deuren. Tussen 11.00 – 15.00 uur namen vele bezoekers een kijkje in het dagelijkse leven van onze bewoners. Naast het bezoeken van de informatiemarkten bestond er de mogelijkheid een rondleiding door beide locaties te volgen. In de restaurants kon men genieten van een heerlijke kop koffie, thee en lekkernij. Tevens waren de thuiszorg en het behandelcentrum van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht op beide locaties aanwezig.

Gezellige drukte

Tijdens de open dag vond er in de ochtend een creatieve activiteit plaats voor de bewoners van het Zonnehuis en de Molenhof, stonden op beide locaties diverse informatie stands over zowel ons zorgaanbod als (vrijwilligers)werkaanbod en had het Behandelcentrum van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht in de Molenhof een rollatorparcours uitgezet. Bezoekers konden hier ervaren welke hindernissen men tegen kon komen bij het gebruik van een rollator. De route van het parcours liep langs “stations” met informatie over ergotherapie, fysiotherapie en logopedie. Bij deze stations kon men kennis maken met de diverse disciplines en werd praktisch getoond wat de therapiemogelijkheden zijn. In het Zonnehuis kon men in de oefenzaal van het Behandelcentrum diverse hulpmiddelen uitproberen en werd er tevens informatie over de verschillende therapieën geboden.

Foto's

Tijdens de open dag zijn veel leuke foto's gemaakt. Op de Facebook pagina van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht vindt u een fotoalbum met alle gemaakte foto's. Mocht u tijdens de open dag foto's gemaakt hebben die u met ons wilt delen, dan kunt u deze per e-mail toesturen naar communicatie@zgijv.nl.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo