Home | Actueel | Zorg voor later: Presentatie door Sandra Blaauwgeers

Zorg voor later: Presentatie door Sandra Blaauwgeers

Zorg voor later: Presentatie door Sandra Blaauwgeers

Dinsdagavond 19 april hield onze collega Sandra Blaauwgeers, consulent Wonen, Zorg en Welzijn een presentatie tijdens de bijeenkomst Zorg voor later, georganiseerd door Rabobank IJssel-Delta. De bijeenkomst werd gehouden in het IJsseldelta Center in Zwolle. Er was veel belangstelling voor het onderwerp, de zaal zat dan ook helemaal vol! Drie sprekers informeerden de aanwezigen over wat men nu alvast moet regelen of doen, om later een zorgeloze oude dag te hebben.

Ontwikkelingen

Sandra informeerde de aanwezigen over de ontwikkelingen in de zorg. Ze sprak onder andere over het steeds langer thuis moeten blijven wonen, indicaties die nodig zijn om zorg te kunnen krijgen, de eigen bijdrage en de rol van de mantelzorgers. Het is namelijk niet meer vanzelfsprekend dat alles voor je geregeld wordt! De aanwezigen schrokken wel een beetje van alle feiten uit de presentaties. Ze waren zich er nog niet echt van bewust dat ze steeds meer zelf moeten regelen voor een zorgeloze oude dag. “De bijeenkomst is zeker aanleiding om nu alvast na te denken over de toekomst”, was een veel gehoorde reactie!

Heeft u vragen?

Na de bijeenkomst werd onder het genot van een hapje en drankje nog volop nagepraat over het thema Zorg. Heeft u vragen over uw eigen situatie? Neemt u dan gerust contact op met onze Sandra Blaauwgeers, of één van onze andere consulenten. Zij staan u graag te woord!


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo