Home | Actueel | Onze HBO-Verpleegkundigen stellen zich graag aan u voor!

Onze HBO-Verpleegkundigen stellen zich graag aan u voor!

Vanaf 2015 worden de zelfstandige team binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht versterkt met nieuwe collega’s: voor intramurale zorg (zorg op een van onze locaties) zijn dit de HBO-Verpleegkundigen en voor de thuiszorg zijn dit de wijkverpleegkundigen. De HBO-Verpleegkundige speelt een centrale rol in het zelfstandige team. Zij is verantwoordelijk voor het zorgproces en is expert op het gebied van verplegen en verzorgen. Zij coacht teamleden zorginhoudelijk, coördineert de zorg en is het aanspreekpunt voor zowel de teamleden als de behandelaar. De HBO-Verpleegkundige doet dit vanuit een meewerkende rol en in nauwe samenwerking met zowel de leden van de teams zelf, als met de teamcoach. De HBO-Verpleegkundige is geen leidinggevende, net zoals de teamcoach dat niet is.

Openstaande vacatures

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht is blij dat deze functie binnen de meeste zelfstandige teams al is ingevuld. Voor locaties de Esdoorn en de Hoekstee is nog geen HBO-Verpleegkundige aanwezig en ook voor de Stromenbuurt in het Zonnehuis wordt nog versterking gezocht! Ben of ken jij een HBO-Verpleegkundige die hier geschikt voor is? Bekijk dan snel onze vacatures!

HBO-V team

De teamleden en behandelaars kennen de HBO-Verpleegkundige van het eigen team. Een paar van onze HBO-Verpleegkundigen werken al langer voor Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en zijn wellicht ook buiten het eigen team al bekend. Toch stellen we ze graag nog een keertje aan u voor! Op de bovenste rij (van links naar rechts): Roelien Lindenhovius (Stedenbuurt, HBO Toegepaste Gerontologie), Jolanda Huls (wijkverpleegkundige Stadshagen), Esther Jonkman (Stromenbuurt) en Elsbeth Pool (Weteringbuurt). Op de onderste rij (van links naar rechts): Sandra de Ruiter (wijkverpleegkundige Assendorp), Marianne Willems (Riethorst) en Riet Walda (Molenhof). Helaas ontbreken Ilse Lollinga (Dorpenbuurt) en Jeannet van Zuuk (Dagbesteding) nog op deze foto. Naast het team van HBO-Verpleegkundigen zijn een aantal medewerkers gestart met de opleiding tot HBO-Verpleegkundige.


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo