Home | Actueel | Geslaagd bewonersweekend bij Imminkhoeve

Geslaagd bewonersweekend bij Imminkhoeve

Geslaagd bewonersweekend bij Imminkhoeve

Van 13 mei tot en met 15 mei zijn bewoners van het Zonnehuis een weekend weg geweest naar Imminkhoeve in Lemele. Zes bewoners van de afdeling Zandwetering en drie bewoners van de afdeling Steenwetering gingen samen Metha (mantelzorger), Annette Spoolder, Angela Winsum, Bea Post en Petra Hessels op vakantie. De mantelzorger en onze medewerkers zorgden tijdens dit weekend voor de bewoners van het Zonnehuis.

Samen op pad

De eerste dag werd een mooie wandeling gemaakt in de omgeving, waarna er heerlijk patat is gegeten. De tweede dag werd een tocht met de paardenhuifkar gemaakt. Er werd genoten van het mooie weer, de prachtige omgeving en van elkaar! De dag werd afgesloten met een chinees buffet. De laatste dag werd begonnen met een Bonte Ochtend en ’s middags werd er voor iedereen pannenkoeken gebakken!

Gezelligheid

Het was een heel gezellig weekend, met een lekker hapje en drankje op zijn tijd en vooral veel plezier met elkaar. De bewoners hebben enorm genoten van het weekend en van alle activiteiten. Het fotoalbum op onze facebookpagina geeft een impressie weer van het bewonersweekend bij Imminkhoeve!


Terug naar laatste nieuws

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo