Home | Actueel | Hoe gaat het met u, mantelzorger?

Hoe gaat het met u, mantelzorger?

Hoe gaat het met u, mantelzorger?

Iedere twee jaar voert Alzheimer Nederland samen met het Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (NIVEL) een onderzoek uit onder mantelzorgers van een naaste met dementie. Het onderzoek richt zich op mantelzorgers van een naaste die thuis woont, maar ook mantelzorgers van een naaste in een zorginstelling.

De resultaten van dit landelijke onderzoek worden gebruikt om aandacht te vragen voor de problematiek en behoeften van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Tevens worden de resultaten gebruikt om de dementiezorg bij u in de regio beter te laten aansluiten bij uw behoeften en wensen.

Helpt u mee?

Daarbij hebben we uw hulp nodig! Als mantelzorger kunt u ons het beste vertellen tegen welke problemen u aanloopt, of de zorg voor uw naaste met dementie voldoet en wat beter zou kunnen. Bent u mantelzorger en wilt u meehelpen? Vul dan de online vragenlijst in of vraag een schriftelijk exemplaar aan bij Wendy Werkman, w.werkman@alzheimer-nederland.nl of 033-3032546. Invullen kan tot 15 juli 2016.

Met uw deelname aan het onderzoek helpt u niet alleen uzelf, maar ook vele anderen, nu en in de toekomst!


Terug naar laatste nieuws

Centraal Bureau

Zwartewaterallee 25-B
8032 DZ Zwolle
038 - 4574 574

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo