Home | Behandelcentrum | Behandeling

Behandeling zonder opname

Of u nu logopedie, ergotherapie, fysiotherapie of een specialist ouderengeneeskunde nodig heeft, onze gespecialiseerde therapeuten van ons behandelcentrum in Zwolle helpen u graag. Zij behandelen u op verwijzing van een huisarts of specialist. In sommige gevallen kunt u ook zonder verwijzing contact met ons opnemen. Wilt u gebruik maken van de fysiotherapie in ons behandelcentrum? Dan heeft u geen verwijzing nodig.

Behandeling op maat

Uw behandeling wordt natuurlijk geheel aangepast aan uw vraag en situatie. Dit gebeurt in overleg met u en uw naasten. De behandeling vindt naar wens bij u thuis plaats of bij ons behandelcentrum in het Zonnehuis, de Esdoorn en in Holtenbroek. Deze drie locaties bevinden zich in Zwolle. In de volgende wijken in Zwolle bieden wij behandeling aan huis aan:

Samenwerkingen

De nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines zorgt ervoor dat we de behandeling goed op elkaar kunnen afstemmen. Dankzij de korte lijnen tussen de therapeuten zijn de behandelingen van ons behandelcentrum van hoge kwaliteit.

Wij werken samen met uw huisarts, de thuiszorg, de (wijk)verpleging en met andere zorgverleners en instanties binnen en buiten Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, zoals casemanagers en de gemeente Zwolle (WMO). Wij kennen de voorzieningen bij u in de wijk en kunnen daardoor snel en efficiënt met u aan de slag.

We nemen deel aan externe multidisciplinaire samenwerkingsverbanden op regionaal of landelijk niveau:

Vergoeding

De vergoeding voor uw behandeling hangt af van uw zorgverzekering.

Vragen?

Heeft u, naar aanleiding van bovenstaande informatie, vragen over ons behandelcentrum? Neem dan gerust contact op met het secretariaat. Het secretariaat is op werkdagen beschikbaar vanaf 08:00 uur en te bereiken op telefoonnummer 038 - 457 43 21. Het e-mailadres is lefsec@zgijv.nl.

Wie zijn wij

Maak kennis met onze medewerkers.

Alle medewerkers

Contact

Behandelcentrum
Tel: 038-4574 321
E-mail: lefsec@zgijv.nl


 

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo