Home | Consulenten

Consulenten Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met één van onze consulenten. Zij helpen u graag verder!

 

Erik Bosscher, consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Erik Bosscher

Consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Mijn naam is Erik Bosscher en ik werk sinds 1992 bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en vanaf 2009 als consulent Wonen, Zorg en Welzijn. Mijn hoofdtaak is het regelen van de in-, uit- en doorstroom.

Ik beantwoord uw vragen omtrent revalideren, wonen in een zorginstelling, thuiszorg, dagbesteding en andere zorgvragen. Ik ben goed op de hoogte van de ontwikkelingen in zorgland en kan u, indien nodig, doorverwijzen naar de juiste persoon binnen of buiten onze organisatie. Verder houd ik me bezig met het indiceren voor een zorgwoning in de gemeente Zwolle, in samenwerking met het Servicepunt zorgwoningen.

Belt u gerust voor een afspraak. U bent van harte welkom op één van onze locaties of, indien gewenst, kom ik bij u thuis. U kunt mij bereiken op 038-457 4302 of 06-230 204 72.

Neem contact op met Erik

Willie van Dooren, consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Willie van Dooren

Consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Ik ben Willie van Dooren en ik werk sinds januari 2019 als consulent Wonen, Zorg en Welzijn bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ik ben uw eerste aanspreekpunt wanneer u een zorgvraag heeft of interesse heeft in het aanbod van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ook na een revalidatie of bij een tijdelijke opname kunt u een beroep op mij doen.

Als zorgconsulent informeer, adviseer en begeleid ik u naar een passend aanbod op basis van de persoonlijke situatie en wensen. Ik help graag met een passend woonzorgadvies, bij het aanvragen van een juiste indicatie en verwijs zo nodig naar andere instanties. Binnen een veranderende zorgmarkt voor u een wegwijzer zijn naar passende en waardige zorg en eraan bijdragen om moeilijke keuzes tot een positieve ervaring te maken, is wat mijn werk voor mij zo mooi maakt!

Ik ben met name werkzaam op locatie het Zonnehuis en daar specifiek op de revalidatieafdelingen Vecht- en Reggestraat, waar veelal cliënten na een beroerte revalideren.

Ik ben op maandag, dinsdag en woensdag te bereiken op telefoonnummer 038-457 4302   of 06-230 204 72.

Neem contact op met Willie

Esther Brinkman

Consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Ik ben met name werkzaam op locatie het Zonnehuis en daar specifiek ook op de observatieafdeling cognitie en de revalidatieafdelingen Hamingen en Zalk waar veelal cliënten na een beroerte revalideren. Mijn hoofdtaak is het regelen van de in-, uit- en doorstroom.

Tevens zal ik voor locatie de Riethorst uw contactpersoon zijn.

Ik ben op dinsdag, donderdag en vrijdag te bereiken op telefoonnummer 038-457 4302.Neem contact op met Esther

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo