Home | Consulenten

Consulenten Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met één van onze consulenten. Zij helpen u graag verder!

 

Erik Bosscher, consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Erik Bosscher

Consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Mijn naam is Erik Bosscher en ik werk sinds 1992 bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en vanaf 2009 als consulent Wonen, Zorg en Welzijn. Mijn hoofdtaak is het regelen van de in-, uit- en doorstroom.

Ik beantwoord uw vragen omtrent revalideren, wonen in een zorginstelling, thuiszorg, dagbesteding en andere zorgvragen. Ik ben goed op de hoogte van de ontwikkelingen in zorgland en kan u, indien nodig, doorverwijzen naar de juiste persoon binnen of buiten onze organisatie. Verder houd ik me bezig met het indiceren voor een zorgwoning in de gemeente Zwolle, in samenwerking met het Servicepunt zorgwoningen.

Belt u gerust voor een afspraak. U bent van harte welkom op één van onze locaties of, indien gewenst, kom ik bij u thuis. U kunt mij bereiken op 038-457 4302.

Neem contact op met Erik

Willie van Dooren, consulent Wonen, Zorg en Welzijn

 

Willie van Dooren

Consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Ik ben Willie van Dooren en ik werk sinds januari 2019 als consulent Wonen, Zorg en Welzijn bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ik ben uw eerste aanspreekpunt wanneer u een zorgvraag heeft of interesse heeft in het aanbod van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ook na een revalidatie of bij een tijdelijke opname kunt u een beroep op mij doen.

Als zorgconsulent informeer, adviseer en begeleid ik u naar een passend aanbod op basis van de persoonlijke situatie en wensen. Ik help graag met een passend woonzorgadvies, bij het aanvragen van een juiste indicatie en verwijs zo nodig naar andere instanties. Binnen een veranderende zorgmarkt voor u een wegwijzer zijn naar passende en waardige zorg en eraan bijdragen om moeilijke keuzes tot een positieve ervaring te maken, is wat mijn werk voor mij zo mooi maakt!

Ik ben met name werkzaam op locatie het Zonnehuis en daar specifiek op de revalidatieafdelingen Vecht- en Reggestraat, waar veelal cliënten na een beroerte revalideren.

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken op telefoonnummer 038-457 4302  

Neem contact op met Willie

Esther Brinkman

Consulent Wonen, Zorg en Welzijn

Ik ben met name werkzaam op locatie het Zonnehuis  en daar specifiek op de afdelingen Hamingen en Zalk waar veelal cliënten revalideren met observatieafdeling/cognitie problematiek of vanuit een crisis situatie thuis worden doorverwezen naar het Zonnehuis. (ELV-hoog complex). Mijn hoofdtaak is het regelen van de in-, uit- en doorstroom van onze cliënten.   

Tevens ben ik voor locatie de Riethorst uw contactpersoon. De Riethorst is een woonomgeving voor mensen met dementie en gevestigd binnen woonzorgcentrum Rivierenhof in de Aa-landen in Zwolle.

Ik ben op dinsdag, woensdag en vrijdag te bereiken op telefoonnummer 038-457 4302.

Neem contact op met Esther

 

 

Annemarijn Miller

Consulent Wonen, Zorg en Welzijn

 

Vanaf oktober 2019 ben ik werkzaam als consulent Wonen, Zorg en Welzijn bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Als consulent ben verantwoordelijk voor de in-, uit- en doorstroom van cliënten. Als spil in het web van zorgmogelijkheden wil ik u graag informeren, adviseren en begeleiden om zo tot een passende woonzorgvorm te komen.  Daarbij wil ik uw wensen en voorkeuren meenemen in de vaak moeilijke keuze die gemaakt moet worden. In samenspraak met u hoop ik zo tot een passend advies te komen, zodat de verandering van de woonomgeving zo soepel mogelijk verloopt. 

Ik ben met name werkzaam op locatie het Zonnehuis. Mijn werkdagen zijn de gehele woensdag en de donderdagochtend. Ik ben dan te bereiken op telefoonnummer 038-4574302. .

Neem contact op met Annemarijn

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo