Home | Consulenten | Aukje van Essen

Over Aukje

Aukje van Essen

Mijn naam is Aukje van Essen en ik werk sinds 1992 bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Vanaf 2000 ben ik werkzaam als consulent vrijwilligerswerk. Als consulent vrijwilligerswerk werk ik als personeelsfunctionaris voor vrijwilligers. Het is mijn taak om te zorgen dat de randvoorwaarden voor het vrijwilligerswerk op orde zijn (ontwikkeling en kwaliteit, beheer en secretariaat, ondersteuning en advisering, samenwerking vrijwilligersraad, PR en samenwerking met externe partners). Daarnaast is de werving en selectie van nieuwe vrijwilligers ook een onderdeel van mijn functie.

Vragen over vrijwilligerswerk

Ik stem uw vragen, wensen en mogelijkheden met betrekking tot vrijwilligerswerk zo goed mogelijk af op de vraag van de bewoners en de afdelingen. Uw aanvraag komt meestal digitaal bij mij binnen, waarna ik graag uw vraag telefonisch met u afstem zodat ik een match kan maken met één van onze locaties en een vrijwilligerswerkvacature. Vervolgens krijgt u op de gekozen locatie/afdeling een kennismakingsgesprek met een medewerker. Onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor de vrijwilligers op de afdeling, bij hen kunt u terecht voor alle vragen.

Neem contact met mij op

Van maandag tot en met donderdag ben ik te bereiken via onderstaand contactformulier of op telefoonnummer 06 - 512 94 110.

Stel uw vraag aan Aukje
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2018Website doorMotivo