Home | Consulenten | Willie van Dooren

Over Willie

Willie van Dooren

Ik ben Willie van Dooren en ik werk sinds januari 2019 als consulent Wonen, Zorg en Welzijn bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ik ben uw eerste aanspreekpunt wanneer u een zorgvraag heeft of interesse heeft in het aanbod van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ook na een revalidatie of bij een tijdelijke opname kunt u een beroep op mij doen.

Als zorgconsulent informeer, adviseer en begeleid ik u naar een passend aanbod op basis van de persoonlijke situatie en wensen. Ik help graag met een passend woonzorgadvies, bij het aanvragen van een juiste indicatie en verwijs zo nodig naar andere instanties. Binnen een veranderende zorgmarkt voor u een wegwijzer zijn naar passende en waardige zorg en eraan bijdragen om moeilijke keuzes tot een positieve ervaring te maken, is wat mijn werk voor mij zo mooi maakt!

Ik ben met name werkzaam op locatie het Zonnehuis en daar specifiek ook op de observatieafdeling cognitie en de revalidatieafdelingen Vecht- en Reggestraat, waar veelal cliënten na een beroerte revalideren.

Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag te bereiken op telefoonnummer 038-457 4302.

Stel uw vraag aan Willie
Wij gebruiken uw gegevens enkel om uw bericht te beantwoorden en slaan deze niet op voor andere doeleinden.
Lees meer in onze privacyverklaring.

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo