De Esdoorn | Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zijn ongeveer 500 gemotiveerde vrijwilligers actief met een warm hart voor de ouder wordende mens. Daar zijn we enorm blij mee! Vrijwilligers zijn onmisbaar om het persoonlijk welzijn van de bewoners te verbeteren en het verblijf voor hen zo aangenaam mogelijk te maken. Zij werken achter de schermen of midden in de organisatie, doen activiteiten met bewoners en verrichten allerlei werkzaamheden voor én met bewoners. Ook zorgen zij ervoor, dat de samenleving 'in huis wordt gehaald' en dat bewoners daarvan deel kunnen blijven uitmaken. Dit maakt dat vrijwilligers voor ons van onschatbare waard zijn.

Vrijwilligersraad

Vrijwilligers maken het verschil, zo ook in onze organisatie. Omdat wij vrijwilligers van gelijke waarde zien als medewerkers, hechten wij er aan om in onze overleg- en communicatiestructuur borg te staan voor de belangen van vrijwilligers. Om die reden heeft de organisatie gekozen voor de oprichting van een vrijwilligersraad.

De Esdoorn wordt in de vrijwilligersraad vertegenwoordigd door Brenda Klompjan en Janny Kramer. Beide leden van de vrijwilligersraad zijn werkzaam in de winkel van de Esdoorn. U kunt met hen contact opnemen via de medewerkers van de Esdoorn.

Vrijwilliger worden?

Wilt u vrijwilliger in de Esdoorn worden? Bekijk dan onze openstaande vacatures en meldt u aan als vrijwilliger. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, neemt u dan gerust contact op met vrijwilligerswerk@zgijv.nl.

Vacatures

Begeleider keyboard christelijke zanguurtje - De Esdoorn

Muziek verbindt! Speelt u piano/keyboard en kunt u christelijke en oudhollandse liederen spelen? Dan maken we graag kennis met u.

De Esdoorn
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo