De Hoekstee | Nieuws | Zorgverlening Het Baken, Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht: samen voor betere zorg

Zorgverlening Het Baken, Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht: samen voor betere zorg

Zorgverlening Het Baken, Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht: samen voor betere zorg

Zorgverlening Het Baken, Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht slaan de handen ineen voor het verbeteren van de verpleeghuiszorg. Dit doen zij door een Lerend Netwerk met elkaar te vormen.

Op woensdag 29 november tekenen de bestuurders van de drie zorgorganisaties een intentieverklaring voor het Lerend Netwerk. Met deze intentieverklaring gaan de zorgorganisaties een samenwerking aan waarin zij op elk niveau kennis met elkaar delen, van elkaar willen leren en de kwaliteit van zorg met elkaar vergelijken.

Het Lerend Netwerk is een mooie samenwerking die volledig ten goede komt aan de zorgafnemers van Het Baken, Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Binnen het Lerend Netwerk worden  zorgprofessionals, management en bestuurders gestimuleerd en gefaciliteerd om kennis met elkaar te delen en van elkaar te leren door te vergelijken. Dat is nodig, want met een steeds sneller wisselende en in complexiteit toenemende populatie in het verpleeghuis is vlug in kunnen spelen op veranderingen geen overbodige luxe. En dat vraagt dat alle collega’s bij blijven, zich blijven ontwikkelen en dat ze in staat zijn in te gaan op nieuwe behoeften. Een lerend netwerk voor zorgprofessionals op alle niveaus in de organisatie kan daaraan bijdragen. Het uiteindelijke doel hiervan is om de kwaliteit van zorg bij de drie zorgorganisaties op een nog hoger niveau te brengen.


Terug naar laatste nieuws

De Hoekstee

Hessel Mulertstraat 20
7731 CL Ommen
038 - 457 4574
info@zgijv.nl

Meer nieuws

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo