De Riethorst | Aanbod | Kapsalon en pedicure
Terug naar Aanbod

Kapsalon en pedicure

We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich prettig voelen én dat ze zoveel mogelijk de dingen kunnen blijven doen die ze thuis ook altijd deden. Daar hoort een bezoekje aan de kapper of pedicure ook bij!

Op al onze locaties is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de kapper of op afspraak de kapper te laten komen op de locatie. Ook is er wekelijks een pedicure aanwezig op onze locaties. Wilt u liever uw eigen kapper of pedicure behouden, dan kunt u hem of haar uiteraard vragen om naar de locatie te komen. Ook kunt u, eventueel met hulp van familie of mantelzorgers, uw eigen kapper of pedicure blijven bezoeken.

Op onze locatie het Zonnehuis is daarnaast zelfs een schoonheidsspecialist aanwezig. Cliënten van het Zonnehuis worden, indien gewenst, van en naar de eigen buurt begeleid. Deze service is in zijn geheel uitbesteed en wordt verleend door het zogenaamde mobiliteitsteam, bestaande uit studenten van ROC Landstede.

Meer informatie

Meer informatie over de aanwezigheid van de kapper en pedicure en het maken van een afspraak vindt u bij de informatie over de locaties, onder het kopje Welzijn.

Willie van Dooren

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Willie, onze zorgconsulent.

Neem contact op
met Willie

Vragen

Alle veelgestelde vragen
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo