De Riethorst | Vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zijn meer dan 500 gemotiveerde vrijwilligers actief met een warm hart voor de ouder wordende mens. Daar zijn we enorm blij mee! Onze vrijwilligers zijn onmisbaar om het persoonlijk welzijn van de bewoners te verbeteren en het verblijf voor hen zo aangenaam mogelijk te maken. Zij werken achter de schermen of midden in de organisatie, doen activiteiten met bewoners of verrichten allerlei werkzaamheden voor of met bewoners. Ook zorgen zij ervoor, dat de samenleving 'in huis gehaald wordt', en dat bewoners daarvan deel kunnen blijven uitmaken. Dit maakt dat vrijwilligers voor ons van onschatbare waard zijn!

Vrijwilligersraad

Vrijwilligers maken het verschil, zo ook in onze organisatie. Omdat wij vrijwilligers van gelijke waarde zien als medewerkers, hechten wij er aan om in onze overleg- en communicatiestructuur borg te staan voor de belangen van vrijwilligers. Om die reden heeft de organisatie gekozen voor de oprichting van een vrijwilligersraad.

De Riethorst wordt in de vrijwilligersraad vertegenwoordigd door Matty Bakker en Thera Hülsmann. Beide leden zijn van de vrijwilligersraad zijn werkzaam als gastvrouw binnen de Riethorst. U kunt met hen contact opnemen via de medewerkers van de Riethorst.

Vrijwilliger worden?

Wilt u vrijwilliger worden in de Riethorst? Bekijk dan onze openstaande vacatures en meldt u aan als vrijwilliger. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, neemt u dan gerust contact op met vrijwilligerswerk@zgijv.nl.

  • Er zijn geen vacatures op dit moment.
  • ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo