Het Zonnehuis | Aanbod | Verpleeghuis somatiek
Terug naar Aanbod

Verpleeghuis somatiek

Aangeboden bij:

In het Zonnehuis verblijven ook cliënten die door complexe lichamelijke klachten niet meer zelfstandig kunnen wonen. U kunt hierbij denken aan Multiple Sclerose, Reuma, ziekte van Parkinson, een beroerte, maar ook aan lichamelijke klachten als gevolg van een zwaar ongeval. De cliënt woont zo zelfstandig mogelijk en krijgt van onze deskundige medewerkers de begeleiding en behandeling die zijn afgestemd in het zorgleefplan.

Indicatie

Om voor een verblijf in aanmerking te komen moet de cliënt beschikken over een indicatie, een zorgzwaartepakket (ZZP), van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Cliënten met de indicatie ZZP6 VV of ZZP8 VV, maar ook cliënten met een ZZP LG zijn in overleg welkom voor een verblijf op deze verpleeghuisafdeling.

Kosten

De kosten worden vergoed uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ), maar de cliënten betalen ook een eigen bijdrage die afhankelijk is van het inkomen, leeftijd en de gezinssituatie. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het Centraal administratie kantoor. Hier is ook een rekenmodule te vinden die een indicatie geeft van de hoogte van de eigen bijdrage.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Onze consulenten informeren en helpen u graag!

Willie van Dooren

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Willie, onze zorgconsulent.

Neem contact op
met Willie

Vragen

Alle veelgestelde vragen
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo