Home | Vrijwilligers | Onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers

Binnen Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zijn ruim 500 gemotiveerde vrijwilligers met een warm hart actief. Daar zijn wij enorm blij mee! Vrijwilligers zijn onmisbaar om het persoonlijk welzijn van onze bewoners te helpen verbeteren en het verblijf voor hen zo aangenaam mogelijk te maken.

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht spant zich in om vrijwilligers te ondersteunen zodat zij zich volledig kunnen inzetten voor het vrijwilligerswerk. Denk hierbij aan goede begeleiding, een duidelijke taakbeschrijving en medezeggenschap via de vrijwilligersraad. Gemaakte afspraken worden vastgelegd in een vrijwilligersovereenkomst, waarbij we wel moeten opmerken dat vrijwilligerswerk niet vrijblijvend is. Daarnaast bieden wij vrijwilligers deskundigheidsbevordering, een jaarlijkse gezellige bijeenkomst met vrijwilligers en een eindejaarsattentie.

Collectieve Zorgverzekering

Als vrijwilliger van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht kun je, indien je over een vrijwilligersovereenkomst beschikt, gebruik maken van diverse collectief afgesloten zorgverzekeringspakketten. Hiermee kun je besparen op je zorgpremie. Via Medewerkers.info kunnen premies en de aanvullende pakketten gemakkelijk met elkaar worden vergeleken en kun je informatie over de verschillende zorgaanbieders en hun collectiviteitskorting vinden.

Meer informatie

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk kun je contact opnemen met vrijwilligerswerk@zgijv.nl. Voor studenten hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Vacatures

Wil jij je ook graag inzetten als vrijwilliger? Dit zijn de huidige vacatures:

Alle locaties
  • Alle locaties
  • De Esdoorn
  • De Hoekstee
  • De Riethorst
  • De Venus
  • Het Zonnehuis
  • Thuiszorg

Versterking Cliëntenraad Zonnehuis gezocht!

Bent u bewoner van het Zonnehuis of nauw betrokken bij een bewoner (familie)? Wilt u meedenken en -praten over de kwaliteit van de...

Alle locaties

Gastvrije en sociale Grandcafé vrijwilliger

Het Grandcafé is dé ontmoetingsplek in het Zonnehuis. Kom jij ons team versterken?

Het Zonnehuis

Gezocht: voorzitter VrijwilligersRaad!

De Vrijwilligersraad zoekt een betrokken, verbindende en inspirerende voorzitter. Kom kennismaken!

Alle locaties

Assistent Koster - Zonnehuis

Samen met andere vrijwilligers de kerkdienst in het Zonnehuis begeleiden.

Het Zonnehuis

Begeleider keyboard christelijke zanguurtje - De Esdoorn

Muziek verbindt! Speelt u piano/keyboard en kunt u christelijke en oudhollandse liederen spelen? Dan maken we graag kennis met u.

De Esdoorn

Buitenmens die van fietsen houdt - De Venus

Ga samen met een bewoner genieten van een tochtje op de DuoFiets door het Engelse Werk of langs de IJssel.

De Venus

Notulist Cliëntenraad het Zonnehuis

Locatie het Zonnehuis in Stadshagen heeft een cliëntenraad waarin bewoners en vertegenwoordigers van bewoners zitting...

Het Zonnehuis

Huiskamer 't Trefpunt - De Venus

Vindt u het leuk en belangrijk dat ouderen ook nog steeds een fijne oude dag hebben? Lijkt het u leuk en waardevol om bewoners...

De Venus
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo