Home | Vrijwilligers | Onze vrijwilligers | Notulist Cliëntenraad het Zonnehuis
Terug naar Vrijwilligers

Notulist Cliëntenraad het Zonnehuis

Locatie: Het Zonnehuis

Locatie het Zonnehuis in Stadshagen heeft een cliëntenraad waarin bewoners en vertegenwoordigers van bewoners zitting hebben. De cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners van het Zonnehuis en ziet toe op de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening. De cliëntenraad is de enige die kan spreken vanuit de ervaring van bewoners.

Wat vragen wij?

Om de verslaglegging van de raad in goede banen te leiden zoeken wij een vrijwilliger die dit wil ondersteunen. Gemiddeld vergadert de raad zes tot acht keer per jaar op dinsdagmiddag van ca. 16 tot 18 uur. De taak bestaat uit verslaglegging van de vergadering. De tijdsbesteding is maximaal 6 uur per vergadering (2 uur vergaderen en maximal 4 uur uitwerken).

Wij vragen iemand die over de volgende vaardigheden beschikt: ervaring in notuleren, goede beheersing van de Nederlandse taal, relatie/affiniteit met de zorgsector en kunnen omgaan met vertrouwelijke informatie.

Taken

- in overleg met de voorzitter van de raad de agenda voorbereiden

- agenda met bijlagen versturen naar de leden

- de verslaglegging van de vergadering verzorgen

- het verslag (na lezen door de voorzitter) versturen

- evt. actielijst bijhouden

Wat kun je van ons verwachten?

Als vrijwilliger sta je in nauw contact met de voorzitter van de cliëntenraad en maak je als ondersteuner onderdeel uit van de raad. Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst en alle regelingen die gelden binnen het vrijwilligerswerk zijn van toepassing (verzekering, onkostenvergoeding, attentiebeleid, etc.). Faciliteiten die noodzakelijk zijn voor de uitvoer van de taak worden door Zonnehuisgroep IJssel-Vecht ter beschikking gesteld.

Contact

Je kunt vrijblijvend informatie over de vacature inwinnen bij Ellen Roodvoets (coördinator vrijwilligers). Zij kan ook een afspraak maken voor een oriënterend gesprek met de voorzitter van een van de raad.

e.roodvoets@zgijv.nl of 06 – 51 29 41 10

 

Aanmelden als vrijwilliger

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo