Home | Vrijwilligers | Onze vrijwilligers | Vrijwilliger (rolstoel)volksdansen - Het Zonnehuis
Terug naar Vrijwilligers

Vrijwilliger (rolstoel)volksdansen - Het Zonnehuis

Locatie: Het Zonnehuis

We zoeken enthousiaste mensen die samen met twee andere vrijwilligers en een medewerker het rolstoelvolksdansen willen ondersteunen. Hierbij kun je denken aan bewoners halen/brengen van de afdeling en samen met de bewoners op muziek “dansen”. Je danst met mensen in de rolstoel, maar ook wordt er zittend gedanst en voor de mensen die kunnen staan wordt er ook staand gedanst. De danspasjes zijn gevarieerd, de welzijnsmedewerker zorgt voor muziek en het programma. Je haalt bewoners op en brengt deze naar de ruimte waar we gaan bewegen op muziek, begeleidt ze tijdens de activiteit en brengt de bewoners weer naar hun (huis)amer.

Word je net als onze bewoners blij van bewegen op muziek? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Niet elke bewoner kan actief meedoen, maar het contact maken met anderen, gezelligheid en bovenal genieten is het meest belangrijk.  Je hoeft geen goede danser te zijn om als vrijwilliger aan de slag te gaan: enthousiasme en plezier hebben in bewegen op muziek is voldoende! Het is wel handig als je fysiek gezien een rolstoel kunt duwen.

Samen met een welzijnsmedewerker en andere vrijwilligers maak je deze dansactiviteit tot een succes!

Doelgroep:

Bewoners verpleeghuis die een beperking hebben waarbij intensieve zorg of zware medische behandelingen, begeleiding en/of toezicht nodig is in een beschermde woonomgeving. Deels wonen hier mensen met dementie.

Wanneer:

Zonnehuis, dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

 

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met onze vrijwilligersconsulent.

Aanmelden als vrijwilliger

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo