Home | Vrijwilligers | Onze vrijwilligers | Muzikale vrijwilliger - Het Zonnehuis
Terug naar Vrijwilligers

Muzikale vrijwilliger - Het Zonnehuis

Locatie: Het Zonnehuis

Ben jij muzikaal of houd je van muziek? Kun je goed aansluiten bij de belevingswereld van onze bewoners met dementie? Dan zoeken we jou! 

Muziek brengt veel teweeg bij mensen, zeker ook bij mensen met dementie. Door samen te zingen, mee te neuriën of te luisteren naar muziek komen mensen met dementie meer in het 'hier en nu', ontstaat er sfeer en gezelligheid en meer contact onderling.

Bespeel je een instrument, zing je graag of kun je goed muziek opzoeken op youTube? Dan maken we graag kennis met je! Je kunt gebruik maken van onze gitaar, keyboard of piano. Samen zingen is ook mogelijk.

Je wordt ingewerkt en je hebt een contactpersoon voor vragen. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en verwachten dat je ook zelfstandig aan de slag kan na de inwerkperiode.

Vaardigheden

Enthousiasme, aan kunnen sluiten bij de belevingswereld van mensen met dementie, geduld en bovenal: je houdt van muziek!

Wanneer?
Dinsdag en Donderdag van 10-12.00 uur (ook koffie/thee drinken samen)

Voor wie?

Je maakt muziek voor en met onze bewoners die veelal dementie hebben waarbij intensieve zorg of zware medische behandelingen, begeleiding en/of toezicht nodig is in een beschermde woonomgeving.

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met onze vrijwilligersconsulent.

Aanmelden als vrijwilliger

Het Zonnehuis

Nijenhuislaan 175
8043 WB ZWOLLE
038 - 457 4574
info@zgijv.nl
ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2019Website doorMotivo