Home | Werken & Leren

Een baan in de ouderenzorg

Ben jij een verpleegkundige of verzorgende IG die op zoek is naar een baan in de ouderenzorg? Dan zijn onze vacatures voor jou vast interessant! Ook wanneer je nog met je opleiding bezig bent. Want naast een baan als verpleegkundige of verzorgende IG in de ouderenzorg, bieden wij studenten ook graag een interessante leer- en werkervaringsplek. Bekijk daarom ook onze mogelijkheden tot stages en opleidingsplaatsen en onze vacatures voor vakantiewerk en bijbaantjes!

Een baan bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht?

Werken bij ons, is werken met flexibiliteit, variëteit en gezelligheid. Je komt te werken in een leuk, gemotiveerd team dat elke dag alle kansen benut om onze cliënten een gevoel van waardering te geven. Het team staat open voor initiatief en een kritische blik en geeft jou dus voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien. Je dienstrooster is duidelijk en zo flexibel dat je je eigen werktijden zoveel mogelijk bepaalt. En dankzij onze gezellig bewoners, is elke dag een feestje op onze zorglocaties! Kortom: genoeg redenen om bij Zonnehuisgroep IJssel-Vecht aan de slag te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan de ouderenzorg.

Vacatures in Zwolle en Ommen

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft vier zorglocaties in Zwolle en een zorglocatie in Ommen. Dit zorgt voor een divers aanbod aan vacatures in ouderenzorg voor beide steden. Onze locaties hebben niet alleen behoefte aan een goede verpleegkundige of een liefdevolle verzorgende IG, ook vacatures voor bijvoorbeeld psychologen, specialisten ouderengeneeskunde of medewerkers voor ons behandelcentrum staan regelmatig open. Dus ook als je geen verzorgende IG of verpleegkundige bent, hebben wij een geschikte baan voor jou!

Solliciteer!

Kortom: ben jij een verpleegkundige, verzorgende IG of op een ander gebied een zorgverlener en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan vacatures. Daar vind je ook onze vacatures voor flexmedewerkers. Volg je een opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige en ben je opzoek naar een bijbaan, leer- of werkervaringsplek? Bekijk dan onze vacatures voor vakantiewerk of onze mogelijkheden tot stages en opleidingsplaatsen.

ActizHKZ keurmerkZonnehuisgroep IJssel-Vecht © 2020Website doorMotivo